Vitamine A classic

Vitamine A heeft een grote invloed op de huidstructuur en het functioneren van de huid. Deze levensbelangrijke vitamine heeft een stimulerend effect op de collageenproductie en de enzymatische activiteit van de verouderende huid, als ook op de herstelmechanismen van de huid in het algemeen. KLAPP Cosmetics maakt hiervoor gebruik van het zuivere retinol. De formules van de verschillende A CLASSIC-producten bevatten evenwichtige concentraties van de efficiëntste ingrediënten van deze tijd en vormen samen een hoogwaardig verzorgingsgamma. Het zichtbare resultaat: een frisse, soepele huid.

Een behandeling voor de rijpere huid die een boost nodig heeft, de huid ziet er na deze behandeling weer fris uit met een mooie glow.

A Classic Power Boost

De A-Classic Power Boost met Vitamine A heeft een grote invloed op de huidstructuur en het functioneren van de huid. Deze levensbelangrijke vitamine heeft een stimulerend effect op de collageenproductie en de enzymatische activiteit van de verouderende huid, alsook op herstelmechanisme van de huid in het algemeen.

KLAPP Cosmetics maakt hiervoor gebruik van zuivere RETINOL.

Deze treatment stimuleert de regeneratie van cellen, hydrateert, maakt de huid lichter, bevordert de elasticiteit, detox-effect, vermindert rimpels en maakt de huid voller van binnenuit.
 

A-Classic Face Gym

Stimuleert de gelaatmuscalatuur. De A-Classic Face Gym met Vitamine A heeft een grote invloed op de huidstructuur en het functioneren van de huid. Deze levensbelangrijke vitamine heeft een stimulerend effect op de collageenproductie en de enzymatische activiteit van de verouderende huid, alsook op herstelmechanisme van de huid in het algemeen.

Deze treatment stimuleert de huidmusculatuur, harmoniseert de energiestroom, revitaliseert, verfrist en renegreert, vermindert zichtbaar expressierimpels, bevordert de microcirculatie, detoxeffect.