Mesotherapie - skin shooter

Wanneer u last heeft van rimpels of een verslapte, droge en doffe huid, is mesotherapie de ideale behandeling voor het zichtbaar verbeteren van uw huid! Bij mesotherapie wordt de huid door het inbrengen van verschillende werkstoffen gerevitaliseerd en gehydrateerd, wat leidt tot een zichtbare en voelbare verbetering van de huidstructuur.

Skinshooting bestrijdt huidproblemen zoals rimpeltjes, vochtophopingen, verslapping en pigmentstoring met effectieve resultaten.

 

Wat is Mesotherapie precies?

Mesotherpie is een techniek waarbij werkstoffen rechtstreeks in de huid doordringen tot in de diepere huidlagen, hierdoor wordt het celmetabolisme gestimuleerd. Er ontstaat een zich vernieuwende celstructuur met als resultaat een vermindering van de rimpels in de diepere huidlaag. Tevens treedt er een vermindering op van pigmentvlekken, littekenweefsel, acné en couperose.
De Skinshooter bevat hoog geconcentreerde, actieve en effectieve serums aangepast op het huidtype. De serums worden doelgericht en zonder pijn in de huid gebracht, voor een zichtbare verbetering van de huid. Om het vochtbalans te herstellen, huidveroudering tegen te gaan, de huid te verstevigen, oneffenheden te verminderen en nog veel meer.

Door de diverse ampullen kunnen diverse huidproblemen worden aangepakt.

 

Resultaten mesotherapie behandeling

Na de behandeling ziet de huid er egaler, stralender en gezonder uit. Doordat de huid wordt aangezet tot revitalisatie (vernieuwing) verdwijnt de verhoornde (dode) huidcellen laag en komt er een prachtige en jeugdige huid tevoorschijn.

Voor het beste en mooiste resultaat kun je deze behandeling in kuurverband doen.

Kuur van 3 behandelingen in 3 weken.

 

voor en na mesotherapie