Carboxy Therapie

De sleutel tot een stralende, jeugdige huid. Onze revolutionaire naaldvrije CO2-carboxytherapie helpt het metabolisme van de huid en de natuurlijke productie van zuurstof te stimuleren en zorgt voor een diepe hydratatie. De huid ziet er na het eerste gebruik aanzienlijk helderder, frisser, egaler, minder gelijnd en soepel uit. Ook effectief bij kneuzingen, zwellingen en acnebehandeling.

Carboxy staat voor kooldioxide (CO2). Dit is een onzichtbaar, geurloos gas. Het zit in de lucht die we inademen en het komt in het menselijk lichaam vrij bij verbrandingsprocessen. De nieuwste toepassing van kooldioxide is een revolutionair CO2 gel masker om de huid jonger te maken door deze van binnenuit van zuurstof te voorzien. Dit effect staat bekend als het Bohr effect. De behandeling kan worden toegepast in combinatie met o.a. dermabrasie, mesotherapie, ledtherapie. De donkere cirkels rond de ogen verminderen en de huid wordt strakker en egaler.

Tijdens het masker maken rode bloedcellen zuurstof in de weefsels vrij, waardoor de huid zich sneller vernieuwt. De cellen functioneren beter waardoor de elastine- en collageenproductie wordt gestimuleerd. Om deze celstofwisseling goed te laten verlopen is een goede doorbloeding erg belangrijk. Behandeling bestaat uit een unieke CO2 gel en een speciaal vliesmaker waarmee de gel wordt geactiveerd. De gel produceert ontelbare CO2 gas bubbels die op de huid uiteenspatten en het siliconen masker voorkomt dat het gas verdampt en direct de huid in gaat. Het resultaat is een snelle effectieve opname van CO2 diep in de huid, waar het wordt omgezet in energie en zuurstof aantrekt.

De gel dringt door tot in de spierlaag, waardoor de spieren van het gezicht worden versterkt en de bloedvaten worden gevoed. De huid ziet er na het eerste gebruik veel helderder, frisser, gladder en elastischer uit.

Deze methode is ook effectief bij het verminderen van blauwe plekken, zwellingen, acne en postacne. Carboxytherapie is absoluut veilig voor de problematische en gevoelige huid, omdat de gel een kalmerende en genezende werking heeft. Geschikt voor zowel jonge als ouder wordende huid. Een geweldig alternatief voor mesotherapie.

 

Voordelen van CO2-carboxytherapie:
* voorziet de huid van zuurstof
* zichtbaar resultaat na de eerste behandeling
* geen bijwerkingen⠀
* geen herstelperiode
* kan in de zomer worden gebruikt

 

 

 

Voor gezicht:

* elasticiteit van de huid verbetert
* rimpel correctie
* lichter worden van de huid
* poriënvernauwing
* acne behandeling

Resultaat:
* verbetert het uiterlijk van de huid
* verbetert de huidtextuur en kleur
* verbetert de huidtint en verhoogt de elasticiteit
* rosacea en vasculaire veranderingen vermindert
* versterkt de spieren
* wallen verdwijnen
* rimpels worden gladgestreken

 

 

Voor lichaam:

Carboxytherapie met Carboxy CO2 Combo helpt de lichaamscontouren te corrigeren, verbetert de elasticiteit van de huid en vermindert cellulitis. Ook is deze behandeling effectief na een operatie of in de postpartumperiode.

Resultaat:
* vermindering van cellulitis
* zwelling en blauwe plekken verwijderen
* vermindering van bijwerkingen na klinische procedures
* verbetering van de elasticiteit van de huid
* vermindering van striae