Neck Lift Cream

Neck Lift Cream

HOE GEWELDIG IS DIT RESULTAAT!? 

4 weken smeren met de KRX Neck Lift Intensive Firming Neck Cream... die toevallig ook nog GENOMINEERD is voor de BEAUTY AWARD 22/23... EN NIET VOORNIETS DUS!!!

ZEKER AWARD WAARDIG... Al zeg ik het zelf!

Wat doet het?
Een crème die anders is dan elke andere textuur, KRX Neck Lift Intensive Firming Neck cream bevat microcollageen (draadachtige textuur) dat in de nek wordt geabsorbeerd, bouwt ons eigen collageen op dat helpt bij de elasticiteit en vorm van de huid.
Het bevat 22 actieve ingrediënten die zich te concentreren op veelvoorkomende nekproblemen zoals verslapping, lijnen in de hals, droogheid, rimpels, ouderdomsvlekken, zonnevlekken en verbetert zelfs de textuur.

Wat is microcollageen?
Collageen in een kleinere moleculaire vorm die gemakkelijk door de huid kan worden opgenomen in vergelijking met het reguliere collageen met een groter moleculair molecuul.

Textuur:
Hoewel de crème een draadachtige textuur heeft, trekt hij gemakkelijk in, is hij niet plakkerig en licht van gewicht,
en versmelt bijna onmiddellijk met de huid.

Het gebruik:
Breng aan op nek en decolleté en concentreer je meer op het probleemgebied door het product in de huid te kloppen en te masseren.
Gebruik een opwaartse beweging, totdat het product volledig is opgenomen.
Breng ’S OCHTENDS en 'S AVONDS aan.

Wat kun je verwachten:
Resultaten kunnen van persoon tot persoon verschillen vanwege vele factoren, zoals:
*Leeftijd
*Levensstijl
*Huid
Maar het verschil is zeker al zichtbaar na 4 weken smeren!

Prijs: 50ml €39,95

All Seasons Beauty Studio
Bazuinstraat 38
5802 JW Venray
0478-586632

www.allseasons-beautystudio.nl

#allseasonsbeautystudio #schoonheidssalon #venray #krxaesthetics #ernanicosmetics #necklifting #collageen #collageendraden #neckliftintensivefirmingneckliftcreme #necklift #gladdehuid #neckcream #necktreatment #neckliftcream #huidverbetering #slappehals #eenmooiehuid #rimpelbehandeling #huidverslapping #huidversteviging #beautiful #beautyspecialist